Oplichters actief
De naam van Vleesbedrijf Bolscher B.V. alsmede Rochi Beheer B.V. wordt door derden gebruikt voor oplichting.
Wilt u er zeker van zijn dat u echt zaken doet met ons, neem dan telefonisch contact op met 053-4800100.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

 CO2-footprint

Bolscher, meer dan vlees BV draagt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel. De vleesindustrie heeft te maken met grote MVO-thema's, waaronder milieu, energie en klimaat. De vleessector is, zoals bekend, een zeer belangrijke producent van CO₂. Bolscher  wil niet achteraan sluiten in de rij, maar een leidende rol spelen om de CO₂-uitstoot zoveel mogelijk terug te dringen.
Bolscher heeft daarom een CO₂-footprint opgesteld om inzichtelijk te krijgen hoeveel CO₂ wij uitstoten en welke energiestromen daar verantwoordelijk voor zijn. Bolscher heeft zich tot doel gesteld om in 2020 de CO₂-uitstoot met 50% te reduceren ten opzichte van 2015.
Om deze doelstelling te behalen zijn het afgelopen jaar al diverse energiebesparende maatregelen genomen. Zo is er onder andere witte dakbedekking aangebracht en is het dak voorzien van ruim 570 zonnepanelen, de productieruimtes en –kantoren zijn volledig voorzien van LED-verlichting, we rijden met drie elektrische bussen en twee elektrische auto’s en we hebben twee bussen met zonnepanelen, die de elektriciteit leveren voor de koeling. Daarnaast beschikt Bolscher over vier elektrische laadpalen en een snellaadstation.
Bolscher, meer dan vlees zal voortdurend blijven zoeken naar en investeren in milieuvriendelijke en energiebesparende oplossingen, teneinde de doelstelling in 2020 te behalen.  

De CO₂-footprintrapportages over 2015 en 2016 kunt u op onze website terug vinden onder downloads.