Nieuws

Hartelijk Hengelo

Geschreven op 28 maart 2016

In de Hazemeijer Hengelo ervaart u de sfeer van weleer middels een robuuste en oud-industriële entourage. Een industrieel erfgoed gecombineerd met de modernste faciliteiten. Voeg daarbij het ontbreken van de traditionle standbouw en de speciale aankleding van de beursoppervlakte. Daarom zal dit evenement onderscheidend zijn van het traditionele beursdeelname en beursbezoek. Daarnaast heeft de organisatie een belangrijke boodschap meegekregen om voor kwalitatieve bezoekers te gaan in plaats van kwantitatief.

Kortom: het is dé ideale plek om bestaande relaties uit te nodigen en nieuwe potentiële relaties te treffen. En dat maakt dit Horeca evenement uniek in Nederland. De evenementenlocatie is zeer goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid.
 
Hartelijk Horeca staat in het teken van inspireren, motiveren en experimenteren. Ga op zoek naar de laatste trends of ervaar echte ambacht van leveranciers uit de regio. Tijdens dit evenement is er voor iedere horecaspecialist iets te beleven. En dat is een fijne gedachte!