Over ons

Over ons

Al bijna 4 decennia geleden is de standaard gezet; Bolscher meer dan vlees. Een familie bedrijf met 80 medewerkers die maar 1 doel voor ogen hebben, het leveren van de mooiste producten voor u  als professional. In de huidige markt waarin de consument  steeds vraagt naar vernieuwende producten is Bolscher meer dan vlees de partner voor u. Met de beste selectie van vlees uit de hele wereld weten wij u steeds weer te verrassen met ons brede aanbod. Uiteraard bereid of bewerkt door ons team gediplomeerde slagers en koks.

De trots van ons bedrijf is onze uitmuntende kwaliteit van het roodvlees. Dit kwaliteitsgevoelige vlees wordt tijdens de inkoop streng gecontroleerd op ras, leeftijd, versheid en malsheid. Doordat Bolscher meer dan vlees het rijpingsproces zelf in handen heeft wordt een topproduct gegarandeerd. Maar uiteraard leveren wij alle soorten vlees,  van lam tot kangaroe en van varkensvlees tot wildproducten. Maar de naam zegt het al; meer dan vlees. Ook voor producten buiten het vlees assortiment kunt u bij ons terecht. Vis, zuivel, kaas (o.a. buitenlands) en maaltijden.

Het levergebied van Bolscher meer dan vlees beslaat bijna geheel Nederland met eigen geconditioneerd vervoer. In overleg met u wordt nagenoeg elke wens ingevuld. Ons team van zowel verkoopbinnendienst als verkoopbuitendienst staat voor u klaar om u te assisteren.