Zelfstandig werkende kok

Zelfstandig werkende kok

Wie zijn wij?

Bolscher is een familiebedrijf in de vleesindustrie. Herkenbaar aan de kwaliteit van zijn producten, service en de ambachtelijke deskundigheid waarmee deze producten worden vervaardigd. Voor zowel de horeca, groothandel als de particulier. 

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Bij alles wat we doen streeft Bolscher naar een zo klein mogelijke voetafdruk. Daar hebben we ons hele productieproces op ingericht. We kopen bij voorkeur bij duurzame veehouderijen of natuurboeren in. De stroom die we gebruiken is zelf opgewekt of het is groene stroom en het water waarmee we schoonmaken is verwarmd met restwarmte. De producten proberen we waar mogelijk in te pakken in karton. Onze bussen rijden elektrisch en op het dak liggen zonnepanelen die de koeling regelen. 

 

Wie zoeken wij?

Voor onze kook, bak en braad afdeling zijn wij op zoek naar iemand die ervaring heeft in de keuken en met passie de ultieme smaakbeleving aan elk product toevoegt. Ben jij degene die bereidingsprocessen probeert te optimaliseren en samen met je team een belangrijke schakel bent in de productontwikkeling, zonder daarbij het hygiënereglement uit het oog te verliezen, dan zoeken wij jou!

Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit :

• Het optimaliseren van bereidingsprocessen
• Het verbeteren van recepturen
 • Samen met je team schoonhouden van de werkplek volgens het hygiënereglement

 
Wat bieden wij jou:

 • Te werken in een team die net zoveel passie hebben in de foodindustrie als jij.
 • Het volgen van verschillende soorten cursussen en opleidingen om je vak iedere dag weer beter uit te oefenen.  
 • Een afwisselende baan met afwisselende werkzaamheden
 • Betaling conform CAO
 

Solliciteren :
Kom langs of stuur je CV en motivatie naar personeelszaken@bolscher.nl.