Groothandel

Groothandel

Als groothandel bent u vooral gebaat bij een goed product, een flexibele leverancier en een juiste marge. Bolscher heeft zowel de kennis als de capaciteit om voor u een op maat gesneden productlijn te creëren dat aan deze eisen voldoet. Wij kunnen ertoe bijdragen dat u de concurrentie een stap voorblijft door - al dan niet exclusief - een product te leveren dat volledig aansluit op uw bedrijfsprofiel.


Kwaliteit

Met geavanceerde apparatuur en de inzet van onze medewerkers wordt de kwaliteit constant onder controle gehouden. Kwaliteit is voor de ambachtelijke slagers van Bolscher dan ook onvoorwaardelijk.


Betrouwbaar

Uw groothandel heeft behoefte aan een betrouwbare partner. Continuïteit van kwaliteit en levering zijn een vast gegeven voor u. Bolscher zorgt ervoor dat u goed voor de dag komt.


Hygiëne

Voedselveiligheid neemt een steeds belangrijker plaats in. Daarom is het van belang dat u kunt vertrouwen op de hygiëne van uw leverancier.


Maatwerk

Ieder bedrijf heeft zijn eigen werkwijze. U moet er op kunnen vertrouwen dat u met het vlees kunt werken zoals u gewend bent, of zoals het het beste past in de procedures binnen uw bedrijf.