De broers Bolscher zijn avontuurlijke en toch ook verzorgende ontdekkers. Dat gaat goed samen! Ze vinden het vleesbedrijf opnieuw uit.
Harry's Farm
Vanuit hun boerderij, Harry’s Farm, beheren de boeren, samen met bedrijven, instellingen en particulieren uit de buurt, het natuurgebied Enters Reggedal. Met een grote rol weggelegd voor de Black & Red Angus runderen die het gebied onderhouden. Zij worden met respect voor de natuur grootgebracht en door natuurlijk verloop geschikt gemaakt voor vleesproductie op kleine schaal. Vlees van dieren die goed gevoed en respectvol behandeld zijn, heeft naast een voortreffelijke smaak op je bord, geen bittere nasmaak.
Bolscher loopt niet weg, maar staat vooraan.
De vleesindustrie heeft te maken met grote milieu thema's. Bolscher wil niet achteraan sluiten in de rij, maar een leidende rol spelen om de CO₂-uitstoot zoveel mogelijk terug te dringen. Daarom houden we ons ook actief bezig met het ontwikkelen van nieuwe circulaire, “minder vlees” concepten en initiatieven voor kleinschalige regionale vleesproductie.
Een paar mooie praktijk voorbeelden; de administratie is nagenoeg papierloos, verpakkingen recyclebaar en stroom wordt door 1.500 zonnepanelen opgewekt. Daarnaast verkennen zij nieuwe manieren van vlees eten. Bijvoorbeeld door het ontwikkelen van burgers die naast vlees ook 50% groenten bevatten.
Graag samenwerken?
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons team!